Welkom bij Moose House Twisk

Ervaar de rust, kalmte, stilte en de natuur

Om in een lijstje te doen, zo mooi is het beschermde dorpsgezicht Twisk. Een
ansichtkaart vol knap gerestaureerde stolpboerderijen, kerkjes en historische huizen.
Het dorp telt maar liefst ruim vijftig rijksmonumenten, en een ervan is de Beukenhoeve. Op het landgoed van deze Beukenhoeve vindt u MOOSE HOUSE TWISK. Práchtig!
Hier komt u voor de schoonheid en de natuur, de architectuur van het monumenten-lintdorp. De ligging van MOOSE HOUSE is aan de rand van Twisk.
’s zomers is het vanaf de veranda genieten van het uitzicht tot Hoorn. ’s Winters is het landgoed een en al romantische pracht.
In MOOSE HOUSE vindt u ontspanning puur. Hier rust je uit na een druk leven, hier kom je, om van het leven te genieten. Hier kun je eindelijk het boek lezen, waar je niet eerder aan toe kwam. Of misschien voel je de inspiratie en schrijf je eindelijk je eigen boek – written in Twisk? Filosofische gesprekken komen hier makkelijk op gang. Je komt tot de innerlijke rust, echter ook tot inspiratie door de schoonheid, die je hier omringt.

Beschrijving Moose House

2017 gebouwd, vrijstaand vakantiehuis met elk denkbaar comfort op beide verdiepingen. Geschikt voor 2, max. 3 personen.

De inrichting in het kort: Smaakvolle combinatie van kunst, design en antiquiteiten.

Snelle Wifi.

Parkeren op eigen grond.

MOOSE HOUSE TWISK is te huur met een minimum van 3 dagen: Voor een midweek, een lang weekend of voor de grote genieter: voor weken….

Neem contact op met uw gastvrouw: holidayhome@moosehouse.nl

Begane grond

Vanuit de grote overdekte veranda loop je de knusse zitkamer in. De in zee spelende kinderen van Jozef Israëls weerspiegelen de verbondenheid van de eigenaresse met de zee. In de lichte eethoek met grote ramen zit u op een van de elegante stoelen aan een ronde tafel van kersenhout.

Op de wanden kun je details en historie van de omgeving in de originele etsen en tekeningen van Twisk, Medemblik en de Zuiderzee ontdekken.
Vloerverwarming, tv, dvd.

In de moderne keuken met natuursteen-aanrechtblad vindt u een oven met microwave, groot inductie-kookveld, brede afzuiging, koelkast met vriezer, afwasmachine.

Vanzelfsprekend zijn er de mooiste pannen, exclusief servicegoed, glaswerk, volledig kookgerei. Als u van kokkerellen houdt: In de keuken van Moose House kunt u uw hart ophalen.

Een separate toiletruimte met wasbakje.

Berging met ruimte voor de praktische dingen zoals wasmachine, stofzuiger, buitenkussens etc.

Bovenverdieping

Slaapkamer: Uitgesproken ruime, lichte captain’s master-bedroom in nautische stijl, aangekleed met antiquiteiten. Boxspring-bed 1,80 x 2,10 m.

Ruime leg- en hangkasten.

Geriefelijke zithoek met luxe fauteuils en tafeltje.

Badjassen en pantoffels wachten desgewenst op u.

Eikenhouten vloer. Uitzicht op scheeps-halfmodellen òf over de wijdse tuin over een sloot naar de koeien of schapen in de wei, in sommige jaren naar bloeiende tulpenvelden.

Sailor’s private berth: Extra 1-persoonsbed: Vanuit de slaapkamer klim je via een comfortabele trap naar de gezellige eenpersoons-hut onder de nok van het dak: Bed 0,90 x 2,00 m met eigen verlichting en stopcontact, misschien om te gamen of om je mobieltje te laden.

Design-badkamer met vloerverwarming, douche (voor lange, grote, kleine en kleinere mensen), toilet. Hier liggen de handdoeken en desgewenst ook cosmetica voor u klaar.

Veranda

Onder de ruime veranda van MOOSE HOUSE valt de vriendelijke naamgever op: Een discrete Moose van teakhout.

Eettafel met 4 passende stoelen, 2 teakhouten deckchairs alsmede teakhouten side-tables. Hier vertoeft u graag tot ’s avonds laat.

Heel veel privésfeer.

Onder architectuur aangelegde tuin op Zuid-West met groot grasveld, oude fruitbomen, bloemperken, afgesloten door sloten.

Als het weer het toelaat, reikt het uitzicht tot 15 km ver.

Neem contact met ons op

Mail ons: holidayhome@moosehouse.nl of gebruik het contactformulier

Moose House
Zuiderweg 1
1676 GN Twisk